Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Ezért vonzóbbak a kopasz férfiak! Íme, a tudományos magyarázat!

Írta: Szabó-Kocsis János

Ha férfi vagy, figyelem! Ha eddig azon aggódtál, hogy egyre gyérebb a hajkoronád, évről évre nő a haj nélküli terület a fejeden, akkor most van egy remek hírünk: a University of Pennsylvania kutatóinak vizsgálataiból kiderül, hogy a kopasz pasik nagyobb pontszámot értek el azon teszt során, amely a dominancia fokát hivatott mérni, ellentétben a hajban nem szűkölködő férfitársaikkal.

Így nem csak a nők, de már a tudósok is úgy vélik, hogy a kopasz férfiak vonzóbbak a gyengébbik nem számára, mivel magabiztosabbak és ennek okán szexibbek, nagyobb csábító erővel rendelkeznek.

Most következzen konkrétan 3 ok, amiért a kopasz férfiak vonzóbbak!

1. Annak a férfinak, aki elfogadja a kopaszságát, magabiztosabb a kisugárzása

A legtöbb férfi nem viseli jól, mikor kopaszodni kezd, sőt elkezdenek panaszkodni, ami valljuk be, nem egy férfias tulajdonság. Az a férfi, aki viszont túllép ezen, és elfogadja, hogy kopasz, magabiztosságot sugároz, így vonzóbb lesz, mert azt kommunikálja magáról, hogy rendben van a világgal. Ez pedig nagyon is tetszik a nőknek.

2. A nők így megfigyelhetik a férfi arcvonását

A legtöbb ember, mikor ránéz egy másik emberre, a szemét nézi meg, majd utána következik az illető haja. Nos, egy kopasz férfi fejtetőjén nincs mit nézni, így a nők egyenesen a szemébe pillanthatnak, így a férfi egyből felhívja magára a hölgyek figyelmét. A szemkontaktus az egyik legerősebb testbeszéd, és a kölcsönös vonzalom legkifejezőbb jele.

3. Anyai ösztönök

Egy teória szerint a kopasz pasik azért lehetnek vonzóbbak, mert a nőkben felébred az anyai ösztön, ha haj nélküli embert pillantanak meg, mert a legtöbb kisbabának sincs haja. Ezért vonzódni kezdenek a kopasz férfiakhoz.

Ezért kedves kopaszodó férfiak, ne szomorkodjatok, hiszen ma már egyre elfogadottabb a kopaszság, sőt, a nők többsége még szexinek is tartja.

Forrás: http://filantropikum.com/ezert-vonzobbak-kopasz-pasik-ime-tudomanyos-magyarazat/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!