Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A vitamin, ami megtámadja és szelektíven öli meg a rákos sejteket

Írta: Szabó-Kocsis János

Az orvostudomány teljes gőzzel dolgozik azon, hogy kifejlessze, megtalálja a rák ellenszerét, azonban erre még úgy néz ki, hogy várnunk kell. Azonban létezik egy vitamin, amihez könnyen hozzáférhet mindenki, és amely képes a rosszindulatú sejteket semlegesíteni, így előzve meg a tumorok kialakulását.

Az Oncotarget orvosi szaklapban megjelent tanulmány szerint a C-vitamin képes megtámadni, majd végezni a rosszindulatú rákos sejtekkel. A szakértők azt figyelték meg, hogy a C-vitamin 10-szer olyan hatékonyan képes megölni a rákos sejteket, mint a tudomány által kifejlesztett rákellenes gyógyszerek. Ez azért remek hír, mert így sokkal több ember életét lehet megmenteni, ami azért is fontos, mert például 2015-ben a világon 9 millió ember halt meg valamilyen daganatos betegségben.

Dr. Michael P. Lisanti, a Salford University orvos-professzora a Medical News Todaynek úgy nyilatkozott, hogy a kollégáival azt szerették volna megtudni, hogy mely természetes anyag képes a leghatékonyabban elpusztítani a rákos sejteket, és a C-vitaminnál nem kaptak jobbat. Ez a vitamin természetes, nem tartalmaz méreganyagot és még mellékhatásokat sem okoz.

A C-vitamin megtalálható a legtöbb zöldségben, gyümölcsben, főként a paprikafélékben, az eperben, a citrusfélékben, a cékla levelében és a paradicsomban, de a hagymában is.

Az még egyelőre nem tisztázott, hogy mekkora mennyiséget kell felhasználni ahhoz, hogy érvényesüljön a rákellenes hatása, ennek megállapítására több kutatásra lesz szükség. A hivatalos napi adag 90 mg körül mozog, de szakértők többsége szerint sokkal többre lenne szükség, főként hogy a stressz által kialakuló betegségeket, amilyen a rák is, könnyebben meg lehessen előzni. Éppen ezért egy felnőttnek napi, akár több mint 2000 mg tiszta C-vitaminra is szüksége lehet, ha például valamilyen betegségben szenved.

A Nobel-díjas Dr. Linus Pauling volt az első, aki megállapította, hogy a C-vitamin fontos szerepet játszik a rákos betegségek meggyógyításában.

A Science magazinban megjelent másik tanulmány szerint a C-vitamin hozzájárul a bélrendszert fenyegető daganatos betegségek megelőzéséhez. Mivel az említett vitamin vízben oldódik, ezért sokáig nem marad meg a szervezetben, ami miatt naponta pótolni kell. Ha súlyos C-vitamin hiány alakul ki, akkor a haj hullani kezd, fáradékonyság, erőtlenség, orrvérzés, fogínyproblémák alakulhatnak ki.

A C-vitaminnak nagy szerepe van az egészséges csont- fog-, és vérsejtek kialakulásában, a kollagén előállításában, ami a bőr rugalmasságának, fiatalságának a biztosítéka.

Forrás: http://filantropikum.com/a-vitamin-ami-megtamadja-es-szelektiven-oli-meg-a-rakos-sejteket/

 



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!