Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A párod tulajdonképpen egy nagyra nőtt gyerek? – ebből az öt jelből kiderítheted!

Írta: Szabó-Kocsis János

Mikor a fiatalkori szerelmekből kigyógyulva egy komolyabb és felnőttesebb kapcsolatba vágjuk a fejszénket, gyakran azt várjuk, hogy a másik fél is hasonlóan felnőttes hozzáállással tekint majd a kapcsolatunkra. De sajnos, vannak olyan esetek, amikor hosszú idő elteltével kell rájönnünk arra, hogy a párunk legbelül még nem áll olyan szinten, mint mi, vagyis egyszerűen még legbelül egy nagy gyerek.

Ez főleg a férfiaknál megszokott jelenség, ezért a nők, ha ilyen kapcsolatba kerülnek, dönthetnek, hogy továbblépnek, vagy kitartanak és megvárják, míg az adott pasinak „végleg benő a feje lágya”. És hogy miből jöhetsz rá, hogy a te párod melyik kategóriába tartozik? – jöjjön az az öt tipikus viselkedés, amit a „nagyra nőtt gyerek” típusú férfiak tesznek:

1. Állandóan össze kell szedned utána mindent

Folyton széthagyja a ruháit, a zoknijait, a kagylóban hagyja a mosatlant. Folyton azon veszed észre magad, hogy takarítasz utána, gyűjtögeted a szennyeseit, elmosogatsz utána, elpakolsz akár egy dada. Viszont nem kell az anyaszerepet játszanod! Ha azt veszed észre, hogy egyes-egyedül te viszed a hátadon a háztartást, akkor rossz hírünk van: egy kisfiúval laksz együtt!

2. Az elkötelezettség hallatán is megrémül

Észrevetted már, hogy akárhányszor szóba kerül az elköteleződés, vagy a kapcsolatotok komolyra fordítása, ő mintha meg se hallaná, vagy bele se kapcsolódik a beszélgetésbe? Vagy netalántán be is pánikol? A gyerek lelkű férfiak igazi büntetésként élik meg, ha bele gondolnak abba, hogy lassacskán már családot kell alapítsanak.

3. Zsémbelned kell neki

Senki sem szereti, ha zsémbelnie kell, és azt sem szereti senki sem, ha el kell tűrje azt. Viszont ha sorozatosan sosem csinál meg semmit, akkor kénytelen vagy ezt a módszert választanod, hátha így ért a szóból. Hiába ígéri meg, hogy megcsinál valamit, abból úgysem lesz soha semmi, és ezért neked folyton kérlelned és emlékeztetned kell miatta.

4. Mindig kerüli a komoly beszélgetéseket

Ha valami probléma adódik a kapcsolatotokban, ösztönösen az ötlik fel benned, hogy üljetek le és beszéljétek meg a problémát. Ha egy nagyra nőtt gyerekkel élsz együtt, akkor viszont ez sosem fog sikerülni, mert vagy eltereli a témát, vagy elvicceli a dolgot, vagy csak egész egyszerűen rád sem figyel, a telefonját bámulja, s így sosem érhetsz el tartós eredményeket.

5. Még mindig azt hiszi a középiskolás éveit éli

A poénkodás jó dolog, viszont, ha azt veszed észre, hogy mindezt úgy teszi, mint egy 17-18 éves fiú, akkor igencsak bajok vannak. Ilyenkor gyakran érezheted magad úgy, mintha a barátnője helyett az anyja lennél, és csak azt lesed, hogy mikor követ el egy óriási butaságot.

Zárógondolatként csak annyit, hogy egy felnőtt nő egy felnőtt férfival szeretne kapcsolatot. Sajnos egyre több férfi kénytelen elfogadni azt, hogy már nem tizenéves és lassan komolyabb dolgok várnak reá, amire fel kell készülnie.

Forrás: http://filantropikum.com/parod-tulajdonkeppen-egy-nagyra-nott-gyerek-ebbol-az-5-jelbol-kideritheted/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!