Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Zorrónak öltözött edző; Michelisz Norbi esélyei tovább nőhetnek 2018-ban

Írta: Szabó-Kocsis János

A szerdai Manchester City elleni Bajnokok Ligája találkozó utáni sajtótájékoztatón az ukrán Sahtar Donyeck portugál vezetőedzője, Paulo Fonseca Zorrónak öltözve értékelte a látottakat.

A 44 éves tréner korábban - a Napoli elleni összecsapás előtt - megígérte, hogy ha a csapata továbbjut a legjobb tizenhat közé, akkor Zorró jelmezben fog megjelenni a sajtótájékoztatón. A Sahtar a Manchester City 2–1-es legyőzésével bekerült a nyolcaddöntőbe, Paulo Fonseca pedig állta a szavát.

Persze hiába ígérte meg korábban, azért a sajtóterem így is hangos volt a nevetéstől.

„Életem legszebb sajtótájékoztatója a mostani. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Nemcsak a Sahtar Doneck szimpatizánsai, hanem egész Ukrajna büszke lehet a csapatra" – mondta a portugál edző.

Az eddiginél nagyobb izgalmakat ígér az új túraautó-bajnokság

A FIA Motorsport Világtanácsa szerdán döntött arról, hogy eddigi formájában megszűnik a túraautó-világbajnokság, mely lényegében összeolvad a TCR sorozattal, és WTCR néven él tovább. Az újítások a promóterek szerint az eddiginél is nagyobb izgalmakat tartogatnak majd a nézők számára.

A WTCC-t szervező Eurosport Events vezetője, Francois Ribeiro szerint minden korábbinál versenyképesebb mezőny, izgalmas versenyek és szurkolóbarát formátum vár a túraautózás kedvelőire. Hasonlóan nyilatkozott a TCR International alapítója, Marcello Lotti is.

Nagyon büszkék vagyunk a most létrejött megállapodásra, ami teljes mértékben tiszteletben tartja a TCR szellemét.

A Eurosport Events tapasztalt promótere a FIA jóváhagyásával együtt alkotja a WTCR-t, ami a TCR koncepció végső elismerését jelenti" - áll az Origóhoz eljuttatott közleményben.

Michelisz Norbert (a 2017. évi túraautó-bajnokság 2. helyezettje) nagy nyertese lehet az újításoknak, hiszen csapattulajdonosként a TCR-ben, versenyzőként a WTCC-ben is érdekelt volt eddig.

Az új szabályozás legfeljebb 26 indulót engedélyez, a sorozatban a gyári jelenlét nem engedélyezett. Hétvégenként három versenyt láthatunk majd, a WTCR összesen négy kontinensre utazik el a 10 versenyhétvégén.

Forrás: http://www.origo.hu/sport/futball/20171207-labdarugas-bajnokok-ligaja-paulo-fonseca-zorronak-oltozve-nyilatkozott-a-bl-nyolcaddontos-csapat.html; http://www.origo.hu/sport/loero/20171207-hetvegenkent-harom-verseny-lesz-a-wtcr-ben.html



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!