Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Nagyméretű műfüves labdarúgópálya Kiskunhalason!

Írta: Szabó-Kocsis János

Vincze Attila a Szilády RFC vezetője nagy örömmel számolt be rádiónknak, hogy még az idei évben elkezdődik egy nagyméretű műfüves labdarúgópálya építése a Bundzsák Dezső Városi Sportközpont (volt MEDOSZ) területén!

A Magyar Labdarúgó Szövetség a napokban értesítette Kiskunhalas Város Önkormányzatát, hogy elfogadta a Strabag Kft. kivitelezői ajánlatát, ami azt jelenti, hogy hamarosan kezdetét veheti az építkezés.

A beruházás teljes bruttó költsége 136.404.931 Ft, melyből 35.156.589 Ft a városi önerő, 101.248.342 Ft pedig a cégek, vállalkozások TAO (társasági adó) felajánlása.

A nyertes pályázatot Kiskunhalas Város Önkormányzata nyújtotta be a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, de a szakmai kritériumoknak való megfelelés a minőségi és eredményes munkát végző Szilády RFC-nek volt köszönhető!

A nagyméretű műfüves labdarúgópálya a jelenlegi C labdarúgópálya helyén lesz, 12-12 fős fedett kispadokkal, körben pedig labdafogó hálóval.

Az új pályát természetesen a város lakossága is használhatja majd, az üzemeltető Halasi Városgazda Zrt. által szabályozott feltételek mellett.

Végül, de nem utolsó sorban Vincze Attila köszönetet mondott a város vezetésének, illetve mindazon támogatóknak, akik anyagilag vagy bármilyen módon segítettek abban, hogy megvalósulhasson a beruházás, ami feltétele az Alközponti státusz megőrzésének és a további munkának.



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!