Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Ön is segíthet a kiskunhalasi babának a gyógyulásban

Írta: Szabó-Kocsis János

Egy kiskunhalasi édesanya fordult a nyilvánossághoz, hogy segítséget kérjen kislányuk gyógyulásához. A most nyolc és fél hónapos Dorka születésekor agyvérzést kapott, és két hónapos kora óta epilepsziával kezelik. A kislány naponta hatszor kap gyógyszereket, emellett hetente három alkalommal gyógytornával is próbálják enyhíteni a betegsége tüneteit. A szülők egy kiképzett terápiás kutyát szeretnének Dorka mellé, amely abban tudna segíteni, hogy 20–30 perccel korábban jelezné az epilepsziás rohamot, így azt felkészültebben tudnák várni és ezzel lehetne csökkenteni a roham erősségét, de a kutya testi közelsége már önmagában is nyugtatná a babát. 

A Mancsos Segítőtársaink Terápiás Állatok És Oktatási Alapítvány segítene a kutya kiképzésében, amelynek díja közel négymillió forintba kerülne. Aki segíteni szeretne Dorkának és családjának, az az alapítvány MKB Banknál vezetett 10300002-10605406-49020041 számlaszámára való befizetéssel, a megjegyzés rovatba Dorkának felirattal, vagy a család OTP-nél vezetett saját bankszámlájára: 11773322-01582710-00000000 tett utalással ezt megteheti.

Kép: baon.hu



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!