Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 11. 21. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Berkecz Franciska SSS 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Eve Curie - Madame Curie

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Zöld – tál: Angol királyi ételek - Mongyi Marianna a Zöld Híd Egyesület vezetője az angol királyi család szokásairól, kedvenc ételeiről beszél. Megtudjuk, mi a kedvenc reggelije Erzsébet királynőnek, és hogy melyik süteményt szeretik a legjobban. Tartsanak velünk! (ismétlés)

9:00 – Ziccer: A Fradinak és az Újpestnek is fújtam már!  - beszélgetés Molnár Alex labdarúgó játékvezetővel a Ziccerben. Alex játékvezetői karrierje töretlen, a legalacsonyabb osztályból minden lépcsőfokot meglépve már a legmagasabb szinten is számítanak rá. Szerdái és a hétvégéi hosszú-hosszú ideje foglaltak, hiszen rengeteg helyre küldik labdarúgó mérkőzésekre. Hogyan indult a pályafutása? Kik segítették karrierje kiteljesedésében? Hol tart most és mi a terve a jövőt illetően? Kérdések és válaszok a sportmagazinban. Tartson velünk! (ismétlés)

10:00- Érdekes emberek: Az ég a bátrakat szereti! Hatalmas robajjal, egymás után, vagy négy vadászrepülő hasított el felettünk, miközben Kecskeméten, az MH 59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis egyik irodájában beszélgettünk Ötvös Lajos őrnagy úrral, és feleségével, Rékával, aki zászlósként szolgál az említett alakulatnál. A mai korban már nem ritka, hogy hölgyek is tereptarka viseletben járnak, és talán már az sem, hogy egy olyan fegyvernem katonájaként, ahol hagyományosan férfiak teljesítettek szolgálatot. Az viszont, hogy ők ketten egy párt is alkotnak; nos, ez már ritkábban fordul elő. A szerelem mindig kaland is, de ahogyan ők ketten megharcoltak egymásért, az egy igazán ritka és szép történet! Ismerjék meg, és fogadják őket szeretettel! (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Elhunyt Benkő László, az Omega együttes billentyűse, zeneszerzője. Rá emlékezünk a mai Klasszikusok órájában.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Sanyi manó: Darázsnéni története

19:15 – Irodalom az Éterben: Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk

 20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Férfi archetípusok: a mágus 1. 1.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal