Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 10. 25. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Veress Gábor, református lelkipásztor 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: A Veranda születése, szerelem a peronon - Versegi Andrea életútja. Rádiónkban hamarosan beinduló TB tanácsadó perceink rovatának szakértője Versegi Andrea, aki társadalombiztosítási tanácsadóként dolgozik közel fél éve. Közel 30 éves sikeres hivatali munkáját váltotta fel fél éve magántanácsadói munkája, melyet óriási örömmel és nagy empátiával végez. Hogy is indult az élete? A tehetséges ám hiperaktív kislányt a tanítók versmondással, szerepléssel tudták lekötni. Így közel hat évig szerepelt rendszeresen esküvőkön, névadókon még gyerekfejjel. Nem csoda, hogy színészi középiskolába jelentkezett, ahol sikeresen felvételizett. Ám a túljelentkezés miatt elutasították. A hatalmas csalódást, hogyan követte az államigazgatási középsuli, majd a sors szervezésének köszönhetően két állomás között, hogyan ismerkedett meg élete párjában a peronon? Tartsanak velünk a szívet melegítő részletekért a riportba! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: A műfaj elkötelezettjei 2002-ben Kálmán Imre születésének 120. évfordulóján A MAGYAR OPERETT NAPJÁvá nyilvánították október 24-ét, születésnapját. Ezen a napon halt meg a másik híres operett szerző, Lehár Ferenc. Operettekről szól a mai klasszikusok órája. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)                   

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat:

19:15 – Irodalom az éterben: Homérosz: Odüsszeia

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: A megbocsátásban rejlő lehetőségek A komplexusokból kivezető út 1.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura  -  A király visszatér