Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 09. 10. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Balogh Kálmán 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál -Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:(előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: A Martonosi Pál Városi Könyvtárban mindig történik valami. Újdonságok, érdekességek, új könyvek várják a látogatókat. A műsor vendége Tóthné Felföldi Zsuzsi, akivel a könyvtár legújabb szolgáltatásáról beszélgetünk. Szülői érdeklődés és igény alapján kialakításra került egy Szülők Polca részleg, amely a kisgyermekes szülőknek nyújt segítséget, útmutatót a gyerekneveléshez. Érdekes témákkal és könyv ajánlóval várom a hallgatókat. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: A változás és a gyógyulás lehetősége a Theta Healing módszer

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Dr. Séllyei Gábor - bor külkereskedelmi attasé, világjáró életútja. Különleges és színesen gazdag életutak indulnak Halasról, így van ez Gábor életében is. Hat éves korában került a család városunkba, így általános és középiskoláit itt töltötte, szívesen emlékezve tanáraira, a Szilády gimnáziumra. Jelenleg is aktív tagja a volt sziládys diákok baráti körének. Az élelmiszeripari diploma után a halasi állami gazdaságban kezdte a pályáját, majd a Monimpex Külker. Vállalathoz került, hála a gondviselésnek és kiváló szakmai nyelvismeretének.  124 országban járt, több évig élt Cipruson, majd New Yorkban. Nyolc évesen álmodott egyszer arról, hogy az empire state building tetejéről nézi a várost, és hihetetlen de megvalósult!  Hogy merre járt, hogyan képviselte hazánkat külszolgálatai során? Mely országot és földrészt miért szereti a legjobban? Hogyan kísérte öt földrészen keresztül a híres magyar borászokat, Gere, Polgár, Frittmann és a többi neves borász családok sarjait? Megismerhetik mindezt a beszélgetésből. Ma nyugdíjasként vitorlázó repülőzik, végre pilótaként, nem utasként repül.  S mit tanácsol a fiataloknak, hogy egészségesen és boldogan éljék az életüket, s fussák be azt a pályát, amiről álmodnak? Tartsanak velünk és megtudják!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Helló Halas! - beszélgetés Horváth Patrik turisztikai és marketing polgármester megbízottal.  Hogyan lehet vonzóvá tenni városunkat turisztikai szempontból? A most zajló fejlesztések milyen vendégcsoportokat szólítanak meg? Hogy lehet bekerülni a megyei Top 5-be? Mikor lesz mindennek kézzel fogható eredménye? Válaszok a Jóllét magazinban Horváth Patriktól!

19:00 – Szép Álmokat: Fésűs Éva: Az irigy medve

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Kék pille

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál -Református (ismétlés) és Lélekműhely: Az egészséges kapcsolati kultúra 2. – A férfiak eredetileg negatív anyakomplexusa 1. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége