Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 09. 09. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Balogh Kálmán 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Teendők áramkimaradás esetén, térzene minden pénteken, napelemek bölcsödében, óvodákban, sajtóbejárás a Csetényi parkban, szociális díj! - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel a Halasi Kaleidoszkópban. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Final four után, az NB II előtt! - beszélgetés Demeter Ádámmal. A Kiskunhalasi UKSC edzője és játékosai idén újra megméretik magukat a másodosztályú bajnokság DNY-i csoportjában. Mi a motiváció? Hogyan alakul a játékoskeret? Hogyan sikerül vegyíteni a rutinosabb játékosokat és a nagyon tehetséges fiatalokat? Mire számíthatnak a nézők? Demeter Ádám a Ziccerben beszél ezekről a témakörökről! Sportoljunk együtt!

11:00 – Jóllét: A Kockásfülű Nyúltól a homokanimációs csodákig! - beszélgetés Sáli Levente festőművésszel. Salvador Dalí és Csontváry mellett Baráth Józsi bácsi a példaképe. Hogyan fér meg egymás mellett a hiperrealizmus és a homokanimáció? Milyen korszakok jöttek és mentek a két évtized alatt? Hová, merre Sáli Levente? Beszélgetés a Jóllét magazinban.(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: (ismétlés)

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Málenkij robot - beszélgetés Végső István történésszel a XX. század egyik legnagyobb borzalmáról, amely csaknem 700.000 magyar embert érintett! Volt, aki kiment a háza elé dohányozni és csak öt év múlva jöhetett haza! Városunkból 70 embert hurcoltak a Szovjetunióba, kényszermunkára. Róluk is beszél a Halas Rádióban Végső István történész.

19:00 – Szép Álmokat: Fésűs Éva: A pajkos napsugár

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Kék pille

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – A barátnői kapcsolat jellemzői (pozitívumok, negatívumok) – Az egészséges kapcsolati kultúra 1. (figyelem, készség) 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége