Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 09. 05. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Balasi Barnabás 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Bohumil Hrabal - Macska-maszkabál, avagy gyónás feloldozás nélkül

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: A Martonosi Pál Városi Könyvtárban mindig történik valami. Újdonságok, érdekességek, új könyvek várják a látogatókat. A műsor vendége Tóthné Felföldi Zsuzsi, akivel a könyvtár legújabb szolgáltatásáról beszélgetünk. Szülői érdeklődés és igény alapján kialakításra került egy Szülők Polca részleg, amely a kisgyermekes szülőknek nyújt segítséget, útmutatót a gyerekneveléshez. Érdekes témákkal és könyv ajánlóval várom a hallgatókat. Tartsanak velünk! (ismétlés)

9:00 – Ziccer: Álmomban sem gondoltam, hogy Halason leszek edző! - beszélgetés Agócs Zoltánnal, a Faddikorr -Kiskunhalasi FC vezetőedzőjével. Mire lesz képes a halasi csikócsapat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban? A télen és most nyáron is alaposan átalakult játékoskeret kikkel lehet versenyben? Mik az edzői és vezetői elvárások az ősz végére? Ziccerben a Faddikorr-Kiskunhalasi FC és Agócs Zoltán vezetőedző! Focizzunk együtt! (ismétlés)

10:00 – Érdekes emberek: El Camino Fodor Imrével - élmények, emlékek, tapasztalatok. 2018 októberében érkezett haza a 3 főből álló halasi csapat, akik teljesítették az El Caminot. Farkas Róbert, Fodor Imre és Szőke Levente hosszas tervező munka után vágtak neki a zarándokútnak. Megtudhatják, hogy milyen egy nap a hosszú menetelés alatt, megismerhetik a nehézségeket, remek élményeket, a látnivalókat, az embereket, akikkel útközben találkozni lehet. 35 nap alatt a gyaloglás életforma lesz, kötelező rutin, ami segít, hogy jobban magára figyeljen az ember. Imre szerint mindenki megtalálja, amit keres, ezért is érdemes belevágni ebbe a hatalmas kihívásba-a részletekről Fodor Imrével beszélgettünk.(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: dr. Veszelszki Ágnes nyelvész Vírusszótár könyvének bemutatója a Forrás-Új Tükör Klubban. A kiskunhalasi származású Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető docense Karanténszótár című, nyár közepén megjelent kötetét mutatta be a Közösségek Házában, a beszélgetés moderátora Palásti Károly, volt magyar tanára volt. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte. A téma örök aktualitás, előadónk lebilincselő előadása sikert aratott. Akik lemaradtak az előadásról és beszélgetésről, rádiónkban is részesei lehetnek ennek az aktuális témának!(kép forrása: halasmedia.hu) (ismétlés)

14:00-Bitmobile (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00 – Klasszikusok órája: Elvis Presley 85 éves lenne. A róla szóló emlékműsor második részét hallhatják a kedves hallgatók a Halas rádió mai adásában, a Klasszikusok órájában. Jó szórakozást!

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Fésűs Éva: A fogfájós nyuszi; A három kiskecske

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Kék pille

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: Komplexusok nélküli spiritualitás 2. – Az eredetileg pozitív apakomplexusú nő 3. – Barátnői kapcsolat 2.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A hobbit