Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 09. 03. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Ábrám Zoltán

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bohumil Hrabal - Macska-maszkabál, avagy gyónás feloldozás nélkül

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál -Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Előre a múltba: jó irány? - Beszélgetés Kohout Zoltán szakújságíróval. Az utóbbi évtizedekben az egész történelem-felfogást felforgató, a civilizációnk alapjait is megrengető felfedezésekre jutott az emberkutatás. Míg még ma is sokan hiszik, hogy a lehető legjobb világban élünk, az emberiséget fenyegető kipusztulás súlyos kérdésekhez vezet.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Zöld-tál: Lengyel nemzeti ételek - Mongyi Marianna, a Zöld Híd Egyesület vezetője, a lengyel környezetvédelemről és a lengyel barátságról mesél. Nemzeti ételek receptjeit hozta el, így megtudhatjuk, hogyan készül a bigos, a sharlotka és az áfonyás pieroggi. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Sparhelt: Vegetáriánus étrend - Beszélgetés Kósa Noémivel és Zöldi Nikivel

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Magazinunk mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. Hogyan játszunk jól a kutyánkkal? Miért fontos már kölyök korban megtanítani játszani a kedvencünket? Ha felnőtt ebet fogadunk örökbe mit tegyünk? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a mai adásból. Tartsanak velünk!

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: A Kockásfülű Nyúltól a homokanimációs csodákig! - beszélgetés Sáli Levente festőművésszel. Salvador Dalí és Csontváry mellett Baráth Józsi bácsi a példaképe. Hogyan fér meg egymás mellett a hiperrealizmus és a homokanimáció? Milyen korszakok jöttek és mentek a két évtized alatt? Hová, merre Sáli Levente? Beszélgetés a Jóllét magazinban.

19:00 – Szép Álmokat: Fésűs Éva: A sete-suta őzike

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Kék pille

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Bödecs Pál - Református és Lélekműhely: Az eredetileg pozitív apakomplexusú nő 2. – Komplexusok nélküli spiritualitás 1. 3.rész

 

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A hobbit