Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 08. 13. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Benkő András, Kobozművész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel! –  Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Kiskunhalas egyik büszkesége volt: a sajtója. Nem biztos, hogy tudatában vagyunk, pedig Kiskunhalas egyik legnagyobb vívmánya volt, hogy a rendszerváltás legelső éveitől megyeközponti szintű sajtót épített fel. Ez nemcsak a sokszínű nyomtatott és elektronikus újságírói munkát tett lehetővé, de a helyi polgárság egykori mentalitását is dicséri. (előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: XXI. századi nagymama - Barnáné Szabó-Mikor Mártával beszélgetek. Milyen szerepeknek, feladatoknak kell megfelelnie egy nagymamának. Barnáné Szabó-Mikor Mártával beszélgetek a nagymamaság örömeiről, kihívásairól. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: A szépség a szép lábnál kezdődik! - Tar Tünde segít nekünk tanácsaival

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai adásában Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója mesél arról, hogy miért van szükség kutyaiskolára, hogyan válasszuk ki a megfelelő kutyaiskolát. Tartsanak velünk!

14:00 - 153-Lélekmód: Horváth Edit tanító-hitoktató beszámolója a református kis hittanos táborról. A KRK Központi Általános Iskolában napközis jelleggel 45 kisdiák részvételével került sor a táborra. Lelkészek, pedagógusok és gyülekezeti ifjúsági segítők tették élménydússá, ugyanakkor lelkileg tanítóvá ezt a hetet. A jézusi tanítást a közismert Narnia című film részleteinek segítségével adták át a tanítók a lelkes gyerekeknek. Délutánokon kirándulás, kézműveskedés és természetesen sok-sok mozgás tette színessé a napokat! Editke több, mint 30 éve van a pályán, és egyre növekvő türelemmel és szeretettel végzi ezt a hivatást, ebbe is betekinthetünk a riport segítségével! Tartsanak velünk a beszélgetésbe!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Lengyelországból jöttem, huszárparancsnok vagyok! - beszélgetés Waslawczyk Dariusszal a Kiskunhalasi Lovasbandérium parancsnokával. Rozskenyér és vitorlázás helyett távlovaglás és hagyományőrzés. Redemptio jubileum nagyszabású programokkal a Hirling József Lovasparkban. Ezekről a témákról és még sok minden másról beszél a Jóllét magazinban Waslawczyk Dariusz. Tartson ön is a Halas Rádióval!

19:00 – Szép Álmokat: Erdőmentők: Sün Remény

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Kék pille

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Komplexusok, leválás a szülőkről 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Agatha Christie - Gyilkosság az Orient expresszen