Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 06. 03. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Bogdán József atya 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bolesław Prus - A Fáraó

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer:

11:00 – Jóllét: Élete egy regényes történet! A Pro Urbe-díjas mérnöktanár, aki az erdélyi irodalom szerelmese! - beszélgetés Dr. Döme Ottóval. Orvos akart lenni, de a politika nem engedte. Agráregyetemet végzett, napraforgó termesztésből doktorált, főmérnök előadóként bejárta az egész világot. Az állami gazdaságok megszüntetése után tanár lett a halasi mezőgazdasági szakközépiskolában. Tanítványaival országos és nemzetközi sikereket ért el. Megalapította az Erdélyi Csillagok Irodalmi Egyesületet. Kárpát-medencei prózafelolvasó versenyeket szervez, nyugdíjasként is szoros napirend szerint tevékenykedik. A Jóllét magazin vendége Dr. Döme Ottó. Gondolatait ajánlom figyelmükbe! (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A pletykával kezdődött... – Kohout Zoltán a vendégünk. Kiskunhalas egyik büszkesége volt: a sajtója. Nem biztos, hogy tudatában vagyunk, pedig Kiskunhalas egyik legnagyobb vívmánya volt, hogy a rendszerváltás legelső éveitől megyeközponti szintű sajtót épített fel. Ez nemcsak a sokszínű nyomtatott és elektronikus újságírói munkát tett lehetővé, de a helyi polgárság egykori mentalitását is dicséri.

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes Emberek: Majdnem a világ végén. Sokszor vagyunk úgy egy helyen, hogy az a világ vége. Olykor a hangulatunk is ilyen, de az egy másik dimenzió. Szűcsné Gáspár Ida viszont ténylegesen ott járt, ahol az ég a földdel összeér; messze fönn, északon, ahol a titokzatos sarkvidék terül el, ahol végtelen a fehérség, ameddig a szem ellát. De élet itt is van: emberek, fókák, medvék, szánhúzó kutyák, és persze a tenger mélye is sűrűn lakott. Az itt tapasztalt és látott élményekről, érzésekről, gondolatokról hallunk őszinte vallomást.

19:00 – Szép Álmokat: A pötty

19:15 – Irodalom az Éterben: James Herriot: Állatorvosi pályám kezdetén

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak (ismétlés), Lélekműhely – Mit tehetünk, milyen válaszokat adhatunk a bennünket ért igazságtalanságokra 1. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Kertész Imre - Sorstalanság