Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 05. 21. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Bayer Áron

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór - A gazdag szegények

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A pletykával kezdődött... - Sajtó a Római Birodalomtól és a postakocsik útjától Adyékig. A faluban, kisvárosban az emberek ismerős környezetben élnek, de a városban már rászorulnak arra, hogy valaki szervezze és áramoltassa a legfontosabb tudnivalókat. Így jött létre a sajtó már az ókori birodalmakban, és ez a szerepe nem is változott - csupán a legutóbbi években. Mi történt a római kőlapoktól a könyvek és az első újságok megjelenéséig? (előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató:Új kihívások előtt a családok. Másfél-két hónappal ezelőtt gyökeresen megváltoztak az életkörülményeink.  Olyan helyzetbe kerültünk, amiről nincs tapasztalatunk. A nevelési-oktatási intézmények bezárása és a digitális oktatásra való átállás számos új kihívás elé állította a családokat. Ez a rendkívüli helyzet mindenkire hatással van gyerekre, felnőttre  egyaránt, mind fizikális, mind mentális szempontból. Milyen nehézségekkel szembesülnek a családok és hogyan lehet úrrá lenni rajtuk, erre keressük a választ a műsor vendégével Gyulai Ildikó pszichológussal. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: 1 éves kortól 3 éves korig, mozgás, táplálkozás, szobatisztaság - a részleteket Kovács Klaudia védőnő mondja el

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Vonal felett! - beszélgetés Juhászné Kleczli Katalinnal, az úszóklasszis Juhász-nővérek édesanyjával. 14 éve háttérben, édesanyaként osztozva sikerben, bánatban, a hullámok tetején és a medence alján. Mekkora része van egy szülőnek az aranyéremben, a csalódott könnyekben, a motivációban? Észérvek és érzelmek az élsportban. Egy 70 perces, másfél évig forgatott film megmutatja, hogy hogyan telnek a Juhász család hétköznapjai. Vonal felett - szó szerint és szimbolikusan egy halasi sportos család életéről. Múlt, jelen, jövő az édesanya tolmácsolásában. Magazinunk vendége kendőzetlenül mesél a mindennapok kisebb-nagyobb csatáiról, lelki tusáiról, a mosolyok erejéről és a hit békéjéről. Érdemes meghallgatni!

19:00 – Szép Álmokat: Farkas Jánosé: Fehérke

19:15 – Irodalom az Éterben: James Herriot: Állatorvosi pályám kezdetén

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A hiteles kommunikáció főbb ismérvei 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Joseph Heller - A 22-es csapdája