Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 03. 26. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Beke Csilla, tanár, mentálhigiénés szakember, biblio- és pszichodráma vezető 2. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bókay János - Bohémek és pillangók

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Miért tűnnek el a közösségeink? - Kohout Zoltán a vendégünk. Az ember évezredeken át rászorult a közösségi együttműködésre, így viszont kötelező volt követni is a közösség szabályait. Az utóbbi 100 évben az egyéniség, a személyiség szabadsága a jelszó – ami ugyanakkor atomjaira bontotta a társadalmakat. Ráadásul nyakunkon a globalizáció... (előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Mozgás, mozgás, mozgás! - Péterné Sztanik Nikolett, iskolai védőnővel beszélgettünk. Egészségnevelés, egészségvédelem! Miért fontos a mozgás? Hogyan befolyásolja életünket? A kisgyermekkorban megalapozott szokások milyen hatással vannak későbbi életvitelünkre? Péterné Sztanik Nikolett, iskolai védőnővel beszélgetek a mozgás lehetőségeiről, fontosságáról, az egészségnevelés hatásairól, kisgyermekkortól egészen kamaszkorig. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Hogy, hol és mikor? A szoptatásról beszélgettünk Király Krisztina védőnővel

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:Tóth István médiás, testnevelő pedagógus életútriportja. Alig akad, aki nem ismeri Istvánt. Vagy a Halas Televízió sportmagazinjából, akár az országos Digi sport csatornájáról, vagy épp a Fazekas iskola testnevelője, osztályfőnökeként. Nagy örömünkre számos teendője mellett rádiónk riportereként is megkezdi ténykedését márciustól. Bár sokan ismerik őt, de életútjának kezdetéről, családjáról, a szépirodalom iránti vonzódásáról jóval kevesebben tudnak. Mik voltak életének fő fordulatai, meghatározó élményei, no és hogyan tanít ma testnevelést online? Megtudhatják, ha velünk tartanak. Természetesen azt is, milyen riport témákat tervez a Halas Rádióban! Ne hagyják ki!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Egészséges életmód a világjárvány árnyékában - beszélgetés Mamlecz Adrienn személyi edzővel. Hogyan tarthatjuk fenn egészségünket, optimizmusunkat ebben a helyzetben? Mit tegyünk és mit ne? Új korszak kezdődik? A beszélgetésből kiderül. Tartsanak velünk!

19:00 – Szép Álmokat: Beck Andrea: A titoktündér - A titok klub

19:15 – Irodalom az Éterben: Eric Knight: Lassie hazatér

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Az intimitás témakörének összefoglalása 4. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred, a kapitány