Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 02. 20. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Pobori Ferencné Edit, kisgyermekgondozó - nevelő

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Colleen McCullough - Tövismadarak

5:30 – Serkenj fel! – Bödecs Pál - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Felháborít? Hülyének néz? Ellenőrizhetetlen? Akkor vigyázz! Nem könnyű manapság eligazodnunk a ránk zúduló hírek, információk között a média irányából érkező manipuláció miatt. Ugyanakkor van egy-két csalhatatlan eszköz a mi kezünkben is arra, hogy legalábbis gyanakodni kezdjünk vagy csekkoljuk a butító álhíreket, amikor épp át akarnak verni bennünket.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Ökofarsang, zöld ételek - A farsangi időszakról Mongyi Marianna, a Zöld Híd Egyesület vezetője beszél nekünk. Ötleteket hoz újrahasznosítható és olcsó jelmezekhez, és a farsangi bulira készíthető finomságokhoz. Emellett zöld ételekről is beszélgetünk, természetesen receptekkel megtűzdelve. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Érdekes emberek: Pyraminx, rubik kocka, mesteri gyorsaság - Kapás Richárddal a Bibó gimnázium 10. osztályos tanulójával beszélgettünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: A Pősz fiúk, Józsi, Miklós és Attila mesélnek szüleikről, a Duo Pősz szájharmonika művész és artistapár életéről. Egy riportgyöngyszem következik műsoraink sorában! Élő történelem az az őszinte és színes visszaemlékezés, melyben a Pősz fiúk mesélnek szüleikről, Pősz Józsefről és partneréről Bakain Kláráról, akik szájharmonika művészek, galléros artisták voltak. Partnerek a színpadon és az életben egyaránt. 1956-1966-ig végigjárták a az NSZK, NDK, Svájc és sorolhatnánk a vasfüggöny mögötti országok szebbnél-szebb varieté színpadait. A 2 cm-es szájharmonikától a méteres hangszerig mindent megszólaltattak, csodálatos programok kíséretében. Három fiú gyermekük ezalatt a nagymama vigyázása mellett itthon, mintegy biztosíték volt arra, hogy nem maradnak külföldön. De az biztos, hogy a kincsnek számító nyugati újságok címlapjain megjelenő Beatles kabát, néhány nap alatt megvarrásra került, és a fiúk az iskolában viríthattak benne. Tartsanak velünk ebbe a fantasztikusan izgalmas életút riportba! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Életmódváltás; miért és hogyan? - Nagy-Kumich Nikolett mesél tapasztalatairól. Mai Jóllét magazinunkban azt a nehezen megvalósíthatónak tűnő kérdést járjuk körül, hogy miért és főként: hogyan kezdjünk hozzá az életmódunk megváltoztatásához! Nagy-Kumich Nikolett több évvel ezelőtt hozta meg a döntést, amelyhez azóta is ragaszkodik. Miközben tapasztalatairól beszél, sok olyan gyakorlati ötletet is megoszt, amelyek segítenek a kudarcok elkerülésében. Hallgassak minket, megéri! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Bálint Ágnes: Frakk, a macskák réme

19:15 – Irodalom az Éterben: Babits Mihály: A gólyakalifa

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! – Bödecs Pál – Reformátusés Lélekműhely: A függőségre való hajlam 1. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár