Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 13. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 - Hitvalló: Dukkon Ágnes Dr. 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel! -  Szabóné Kovács Teodóra- Református

6:54 – A Nap igéje      

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Önindító: Fischer Fanni gyermekgondozóként és cserkész dzsemborin Virginiában. Fanni már a középiskolát párhuzamosan végezte a majsai gimnáziumban és Németországban, mivel a család közben kiköltözött. Az érettségi után gyermekgondozói képzettséget szerzett, közben tapasztalatokat gyűjtött a szakmában. Az elmúlt egy évben a felvigyázást Amerikában gyakorolhatta, ahol kis unokaöccsére vigyázott, aki pár hónapos volt a kezdetekkor. S hogy kerül ebbe a cserkész világtalálkozó 45 ezres résztvevő számmal Virginiában? Nyilván nem véletlen, hisz Fanni közel 10 éve lelkes cserkész és őrsvezető egyben. Tartsatok velünk ebbe a könnyed,, ugyanakkor élményekkel gazdag beszámolóba! (ismétlés)

11:00 – Érdekes Emberek: Érdekes; de mitől? Úgy gondolom, többekben felvetődik a kérdés: mitől érdekes egy ember? A múltjától, az eredményeitől, a karakterétől? Erre lehet, hogy az alábbi riport sem fog választ adni, de néhány nagyon emberi kérdésre egészen biztosan. Mai adásunkban Selmeczi Tibort ismerhetik meg, aki nem kevesebbet állít, mint hogy az élet lehet... boldog! Elhiszik neki? Hallgassanak bennünket és kiderül: igaza van! (ismétlés)

12:00- Retro magazin: 153-Lélekmód: Kammerer József tanyagondnokkal beszélgetünk nehézségekről, örömökről

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Vékony még a jég; tilos a Sóstón korcsolyázni! Kuris István László alpolgármester úr kérése is ez, de a józan eszünk is azt diktálja, hogy óvakodjunk jégre menni! Ugyanakkor a város életében az új év nem fukarkodik eseményekkel és lehetőségekkel. Pályázatok, elismerések, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Hallgassanak bennünket, és ajánlják a Halas Rádiót ismerőseiknek is!

14:00 – A tudomány mai állása: Magyar találmányok, amelyek megváltoztatták a világot. Rekordot döntött egy amerikai űrhajósnő, valamint egy alacsony, Föld körüli pályán keringő műhold. A kutyák megérzik, hogy ki nem megbízható ember. Nem gyógyítja, hanem táplálja a rákos daganatot a citrom. A mesterséges intelligencia pontosabban szűri a mellrákot, mint egy orvos. Sok betegség elkerülhető megfelelő kézmosással. (előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: Válogatást hallhatnak korábbi adásokból. (forrás: sztarportre.hu)(előző heti adás ismétlése)

19:00  - Szép Álmokat: Esti mesét hallhatnak

19:15 - Irodalom az Éterben: Tüskevár

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra- Református (ismétlés) és Lélekműhely: A megbocsátás folyamata 3. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: