Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 12. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Dobos László, közgazdász, szociológus, a jászok Egyesülete elnöke

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak 

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Zöldi Nikolett énekesi pályájának alakulása - A színházi bestiák mackója. Niki életét, sorsának alakulását városunkban sokan követik figyelemmel, ahogy mi is. Szegeden hamarosan befejezi operaénekesi tanulmányait, vizsgaelőadásra készül. Mesél az iskoláról, tanárairól, az éneklés fortélyairól. Mint sokan, ő is dolgozik a tanulás mellett, legutóbb a Szegedi Kis színház egyik darabjában, a Színházi bestiák egyik daloló mackója. Tartsanak velünk a beszélgetésbe, és ha tehetik tekintsék meg a darabot is! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Tina Turner a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rockénekesnőjének számít, a Rolling Stone magazin beválogatta minden idők 100 legnagyobb énekese közé. Albumai világszerte mintegy 200 millió példányban keltek el, és egyedülálló módon több koncertjegyet adott el, mint bármely más önálló előadó a történelemben. Tina közismert energikus színpadi előadásmódjáról, erőteljes hangjáról, hosszan tartó pályafutásáról és sokoldalúságáról. 80. születésnapja alkalmából köszöntjük őt. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)               

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló  

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Esti mesét hallhatnak

19:15 – Irodalom az éterben: Tüskevár

20:00 – Kommcast: A Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció és Médiatudományi Tanszékének rádiós magazinja ismét jelentkezik, melyben a nagy múltú szegedi híradózásról hallhat, továbbá megismerkedhet egy újabb tehetséges youtuberrel, megtudhatja miért fontosak a játszóterek, és marad időnk arra is, hogy ismerkedjünk kicsit egy kishegyesi helytörténeti kiadvánnyal. Tartsanak velünk!

 

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A megbocsátás folyamata 3. 2.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt