Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 08. 25. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Rajkai Zoltán, színművész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Bohumil Hrabal - Macska-maszkabál, avagy gyónás feloldozás nélkül

5:30 – Serkenj fel! - Katolikus igehirdetést hallhatnak 

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Mezőgazdaság régen, de leginkább ma - Kohout Zoltánnal az agrárágazat újságírójával beszélgetünk. Zoli öt éve dolgozik azon lapnál, mely kiskunhalasi székhellyel az ország egyik legnépszerűbb mezőgazdasági szaklapja lett, így komoly tapasztalati anyaggal rendelkezik ezen a területen. Gondolták volna, hogy tök jók vagyunk napraforgóban, és kukoricában, de a víztározásban még komoly házi feladataink vannak?  Tudják-e mekkorák a jellemző gazdaságok méretei itthon, vagy azt, hogy miért hasít a lengyel mezőgazdaság hozzánk képest? Nyereséges, vagy veszteséges az agrárágazat? Milyen a ma okos traktora és miért vannak vízágyakon a szarvasmarhák? Tudták-e, hogy közel 60%-os hazánkban egy hektár által előállított érték az európai átlaghoz képest? Egyszóval rengeteg örömre és büszkeségre, no és jó néhány megoldásra váró feladatra láthatunk rá Zoli segítségével. Feltétlen tartsanak velünk! Olvassanak rá Önök is részletesen az https://agraragazat.hu/ oldalon! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Minden idők legjobb slágerei sorozatomban ma a The Rolling Stones, a The Animals, a Queen, a Scorpions, Sinéad O’Connor, a Lynyrd Skynyrd, a Radiohead, Simon és Garfunkel, Prince és a Pink Floyd örökzöld slágereit hallhatják. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)               

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Álmok köntöse - zenés mesejáték

19:15 – Irodalom az éterben: Lewis Carroll: Alice Csodaországban

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Tranzakció analízis: passzív magatartásformák 3.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A két torony