Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 07. 18. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Pataki Béla, a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Kar oktatója

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel! – Szabóné Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Hogyan vezessünk extrém melegben? Mit kezdjünk a frontokkal? Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke válaszol a kérdésekre. Nagyon nehéz az extrém melegben a vezetésre koncentrálni. Mindenkinek ismerni kell a saját gyenge pontját, azt ilyenkor nem érdemes túllépni, a balesetek elkerülése érdekében. Nincs válasz arra, hogy miért előznek a magyarok úgy, mint az őrültek, de az biztos, hogy nem a közlekedésen kell időt spórolni. A frontok is hatalmas befolyással vannak a szervezetre, óvatosan, figyelmesen kellene a közlekedésben, mint társas játékban részt venni. Ötletek és tanácsok Knezsik Istvántól, az Autós Nagykoalíció elnökétől. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Miért sír a baba? - Lászlóné Piszmán Ildikóval beszélgetünk. Ha babasírást hallunk, reflexszerűen összerándulunk, vajon miért sír, mi lehet a baja? A babák beszélni még nem tudnak, de a maguk módján kommunikálnak. Minden igényüket, problémájukat képesek kifejezni a sírás eszközével. A babasírásról, típusairól, okairól beszélgetek a műsorban Lászlóné Piszmán Ildikó védőnővel. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét:  A Jel - a könyv írója, a kiskunhalasi Balogh Zsuzsa volt a vendégünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Rabb Luca hegedűművész mesél diplomaszerzésről, pályájáról. Luca életútját igyekszünk nyomon követni, hisz immár harmadik diplomáját szerzi meg, miközben teljes jogú tagja a Pécsi filharmonikusoknak. Már nem sokáig, hisz párjával együtt felvételt nyertek a Kodály Filharmónia Debrecen zenekarába. Immár előadó hegedűművész diplomája után idén művésztanár lett Luca. Csodás kis elektronikus robogóján örömteli várakozással tekint a Halashoz hasonló sík vidéki környezetbe kerülés és házfelújítás elé. Nagy szeretettel mesél pécsi volt tanárairól, de sok debreceni kollégáját már ismeri kínai turnéjáról. Tartsanak velünk a részletekért és szurkoljunk, hogy mielőbb hallhassuk városunkban is őket muzsikálni!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Hogyan kezdjünk neki az életmódváltásnak, ha az elhatározás megszületett bennünk? Nagy-Kumich Nikolett edző és fitt életmód blogger tanácsait hallhatják. Nem könnyű feladat az életmód váltás kivitelezése. Érdemes saját magunkkal tisztába lenni ahhoz, hogy eredményt érjünk el. Fokozatosság, teljes fordulat, folyamatos változás, választanunk kell, ha belevágunk. Tippek, tanácsok a gyakorlati megvalósítás területén, táplálkozási és testedzési ötletek, megoldások. Egy egészséges ebéd teljes recept ajánlatát is hallhatják Nagy-Kumich Nikolett edző és fitt életmód bloggertől. (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat:Anahit - örmény mesejáték

19:15 – Irodalom az Éterben:Szécsi Margit: Vadak jegyében

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel:Szabóné Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Az emberek és az egyház kapcsolata 4.  1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége