Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 02. 10. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Colleen McCullough - Tövismadarak

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Gyányi Miklós Csaba történelem-média szakos sziládys tanárral beszélgetünk. Miklós nem rég került városunkba. Fiatal tanárként mesél tapasztalatairól, a városba, tantestületbe illeszkedéséről, a tanári pályáról. Szakdolgozatának témája rendkívül aktuális, a közösségi oldalak használata a diákok körében. Milyen előnyökkel és milyen veszélyekkel járnak ezek a lehetőségek, hogyan is kellene jól használni ezeket? Az okos kütyük használatának kultúrája most kezd kialakulni, azt terjeszteni, tanulni és tanítani kell! Ezért is szereti a média szakot, ahol a diákoknak közvetlenül tud segíteni ezen a területen! Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Még mindig Korda! Korda György (született: Klein György, Budapest, 1939. január 4.) magyar énekes. 80. születésnapján köszöntjük egy elmúlt és egy mostani alkalommal. Több mint öt évtizedes pályafutással a háta mögött a magyar tánczene egyik legismertebb előadóművésze, emellett, mint televíziós pókerközvetítő is sikeres, amivel nemcsak saját, hanem a játék népszerűségét is növelte. Balázs Klári énekesnő férje. Számtalan slágerét ma is számtalan idősebb és fiatal rajongó szívesen hallgatja.(ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)               

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Dr. Bubó

19:15 – Irodalom az éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a Félvér herceg

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel:Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A kételkedés hitre vezető folyamata 2.   2. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Mór - A jövő század regénye