Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 01. 19. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór - Gazdag szegények

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – S’örömkonyha: Rádiós kolléga, szakács, némettanár. Pősz Attila mesél nekünk életútjáról, szakácsvégzettségéről, kedvenc, magyaros ételeiről. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek: 30 év története 25 percben - Ván Barnával a Ván Iroda Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk. Dr. Ván Lajos 30 évvel ezelőtt kezdett bele vezetői munkája mellett a könyvelésbe, számviteli feladatok ellátásába, először az otthonuk étkezőjében, majd a szenes pincéjükből átalakított irodában. Az ügyfélkör növekedése folyamatos volt, ami változásokat követelt. Ván Barna fiatalon kezdett segíteni édesapjának, majd szó szerint belenőtt az iroda vezetésébe. Tanulmányai elvégzése közben folyamatosan dolgozott édesapja vállalkozásában, 2000-re átvette az ügyvezetői feladatokat. Jelenleg félszáz ügyfél igényeit látják el 30-35 fő alkalmazottal. A fejlődésről, a változásokról, a könyvelői szakma jelenlegi helyzetéről is beszélgettünk Ván Barnával, a Ván Iroda Kft. ügyvezetőjével. (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Dr. Veszelszki Ágnes mesél a Borkommunikáció könyvéről, digitális nyelvi átalakulásról. Városunk szülötte jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem docense, nyelvész és közgazdász nyilatkozik az elmúlt három év történéseiről. Könyvbemutató keretében találkozhattak a látogatók a Borkommunikáció című kötettel, melynek szerkesztője és a 20 cikkíró egyikeként is közreműködött ennek a csodálatos és dekoratív könyvnek az elkészítésében. Mesél tanári munkájáról, természetesen az új könyv megszületéséről és sok-sok kutatási területéről, melyek nagy része kapcsolódik napjaink digitális kommunikációs jelenségeihez, például az álhírgyártáshoz is. Feltétlen tartsanak velünk! (Fotó: halasmedia.hu, Anda Péter) (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Korda György (született: Klein György, Budapest, 1939. január 4.) magyar énekes. 80. születésnapján köszöntjük most és egy későbbi alkalommal is. Több mint öt évtizedes pályafutással a háta mögött a magyar tánczene egyik legismertebb előadóművésze, emellett, mint televíziós pókerközvetítő is sikeres, amivel nemcsak saját, hanem a játék népszerűségét is növelte. Balázs Klári énekesnő férje.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Maja a méhecske

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a főnix rendje

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A különböző lelkialkatú ember hite és Istenkapcsolata 1. rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Bradley Tamás visszaüt