Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 11. 15. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bókay János - Bohémek és pillangók

5:30 – Serkenj fel! -      Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Mikor engedd el a kezét? - beszélgetés Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével. Az Autós Nagykoalíció érzelmekre ható kampányának következő lépése a gyermekeink elengedése a közlekedésbe.   Nagy kérdés, hogy mikor és hogyan jön el ennek az ideje. A kezdő vezetőkről, az elkerülési távolságról és az utakon való együttműködésről is beszélgettünk Knezsik Istvánnal, az Autós Nagykoalíció elnökével. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Rita asszony a rádióban - A Halasi Tükörből már jól ismert Rita asszony a vendégünk, aki őszi alapanyagokból készít nagyon finom levest, főételt és desszertet. Megoszt velünk néhány konyhai praktikát is, amely minden háziasszony segítségére lehet! Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: Az érszűkület jeleiről és következményeiről - Dr. Takács Tibor érsebész

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: A halasi Daczi Sándorral, a TV-s kvízműsorok állandó szereplőjével beszélgetünk. Több tíz éves múltra tekint vissza az a tévés vetélkedős karrier, melyről beszélgetünk Sándorral. Szinte minden jelentős műsorban szerepelt már. Mindent vagy semmit, Activity, Örökös, Kérem a következőt, Cápák, Áll az alku és még sorolhatnánk. Imád keresztrejtvényt fejteni, ezt a családból hozta és nagyon szeret szerepelni. Nem izgul, inkább felpörgeti a televíziós felvétel verseny közben - vallja városunk szülötte. Speciális memorizálási technikája van, melyről mesél is nekünk. Ismeri a közismert vetélkedő vezetőinek kulisszák előtti és mögötti arcát, kedvence Szente Vajk a Honfoglaló vezetője. Hogyan is indult az első szereplés, hogyan is lehet bekerülni egy-egy népszerű adásba, mekkora nyeremény ütötte már a markát, no és most mire készül? Mindezt megtudhatják, ha velünk tartanak!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Talpig Civilben: Kuruc Vitézek Nyugállományú Egyesület-beszélgetés Szegletes László nyugállományú törzszászlóssal, az egyesület elnökével. 1973 óta működik városunkban a Kuruc Vitézek Nyugállományú Egyesülete, amelynek az évek során folyamatosan növekedett a taglétszáma. Idén már 160-an vesznek részt az egyesület hagyományos éves programjain, az érdeklődési körüknek megfelelően.  Komoly tevékenységeket folytattak az elmúlt évtizedekben az egyesület tagjai, ebben az évben például Ausztriában avattak emléktáblát. Folyamatosan hozzátartozik az éves munkájukhoz a katonasírok gondozása, és a hagyományőrzés keretén belül városunk ünnepségein is rendszeresen nagy számban vesznek részt. Ebben az évben több helyre is szerveztek kirándulást, a részletekről Szegletes László nyugállományú törzszászlóssal beszélgettünk.

19:00 – Szép Álmokat: Jeromos, a barátom 

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és az Azkabani fogoly

20:30 – Hitvalló: Káposztássy Béla 1. rész

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Önfeledtség - az én (önmagam) elvesztése 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Vesztegzár a Grand Hotelben