Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 11. 04. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Paulo Coelho - A Portobelloi Boszorkány

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: A Locomotiv GT, röviden LGT (becézve Loksi) a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese. A zenekar nevében a GT a Gran Turismo rövidítése, utalva a tagok előtt álló hosszú útra, vagy a mozdonytípusra. Az LGT névadó szimbólumának eredete nem tisztázott: a legelső lemezükön felbukkanó, akkor még akváriumban álló stilizált gőzmozdony motívuma végigkísérte a zenekar történetét. Lemezborítók sokaságán szerepelt (az egyik album egyenesen a 424 – Mozdonyopera címet viseli) a búcsúkoncerten pedig showelemként egy valódi gőzösön érkezett a Nyugati pályaudvarra a négy zenész. Ők zenélnek ma a Halas Rádióban.

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló(ismétlés)

16:00 – 153-Lélekmód: II. rész. Vass Virággal a Nők Lapja újságírójával, írónővel beszélgettünk. A könyv ötletek hogyan is születnek, illetve olvasói kérdések és válaszok következnek most riportunkban. Már 25 évesen a Nők Lapja főszerkesztőjeként dolgozó, ugyanakkor népszerű írónővel a Martonosi Pál Városi könyvtárban találkozhattak a látogatók, mely beszélgetésnek moderátora Csányi Ágnes főszerkesztőnk, riporterünk volt. Az élő interjút hallhatják most hallgatóink, melyben megismerjük, hogyan is lett újságíró, miért is cserélte el az első cikkével azonnal megnyert pályázatban felkínált komoly állásokat egy szobabicajra az akkor még egyetemista lány. Megtudjuk persze azt is, hogy azután hogyan került az újságírás és regényírás területére. Azt is megismerjük, hogyan születik egy regény, milyen aszketikus folyamat is ez. Feltétlen tartsanak velünk! (kép forrása: halasmedia.hu) (ismétlés)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Az útitárs

19:15 – Irodalom az éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és az Azkabani fogoly

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel:Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A módosult (alternatív) tudatállapot 4. 3. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Vanek úr Párizsban