Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 10. 14. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Bolesław Prus - A fáraó

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Charles Aznavour. Kilencvennégy évesen elhunyt Charles Aznavour örmény származású francia sanzonénekes, zeneszerző és színész - jelentette az AFP francia hírügynökség a zenészlegenda sajtószóvivőire hivatkozva, a halálhírt később a kulturális minisztérium is megerősítette. A francia sanzon utolsó óriása vasárnapról hétfőre virradóra halt meg dél-franciaországi, mouries-i otthonában. Az énekes japán turnéjáról tért vissza. Nyáron számos koncertjét lemondani kényszerült, miután márciusban elesett és kettős kartörést szenvedett. Ő volt a legismertebb francia énekes külföldön, több mint 100 millió lemezt adott el 80 országban. Ma és jövő héten rá emlékezünk.(ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

16:00 – 153-Lélekmód: 20. alkalommal került megrendezésre az országos kutatók éjszakája rendezvénnyel összehangolva a Szilády Gimnáziumban is a Kutatók éjszakája. Számos, több, mint 25 helyszínen várta a több, mint 400 rekordszámú látogatót érdekesebbnél érdekesebb természettudományos bemutató. Riportokat hallhatnak: Patocskai Pannával, Szabadi Árminnal, Ábrahám Kristóffal, Kószó Katával, Gyányi Miklóssal és Krizsán Laurával. (ismétlés)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Orros, a törpe

19:15 – Irodalom az éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a titkok kamrája

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel:Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A tudattalan működésmódja 2.  3. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az ellopott futár