Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 08. 02. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Eve Curie - Madame Curie

5:30 – Serkenj fel! -   Szabóné Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Közlekedés-tervezés-biztonság. A közlekedés addig nem működhet jól, amíg önzőek vagyunk. A közlekedés egy társasjáték, kevesebb bosszúság ér bennünket, ha ezt szem előtt tartjuk. Tippeket és tanácsokat kapnak, hogy egy hosszú utazás előtt mi mindenre kell időt szánni, hogy ne érjen meglepetés bennünket. Knezsik Istvánnal, az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Talpig Civilben: Labdamanók-labdás képességfejlesztő program. Paic Róbert foglalkozásvezető számolt be arról, hogy hogyan indult és miként működik az óvodáskorú gyermekek számára összeállított labdás képességfejlesztő program. Megtudhatják, hogy miért nem játszatnak kiesős játékokat a gyermekekkel, és hogyan fejlesztenek a játékok során és közben speciális képességeket. A nyári labdamanók táborról és a jövőbeli tervekről is szó volt. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Érdekes Emberek: Szép magyar szokásainkról Józsi Vőfély tolmácsolásában

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Zöldi Nikolett, a zeneművészeti egyetem opera szakos hallgatója mesél. Zöldi Nikit, városunk szülöttét sokan ismerik és szeretik, hisz ismerjük őt fellépéseiből, vagy akár az általa írt Caroline musicalből. De azt jóval kevesebben tudják, milyen hihetetlenül kanyargós az életútja, mennyi kitartó küzdelem előzte meg azt, hogy most végre a helyén van a SZTE Zeneművészeti karán. Mik is voltak ezek a küzdelmek, miért és hogyan kell vigyázni az énekhangra, nehogy tönkremenjen? Minderre választ kaphatnak, ha velünk tartanak!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – S’örömkonyha: Nyáresti bogrács-party. Ahány ház, annyi szokás, ahány bogrács, annyiféle recept. A S'örömkonyha legújabb adásában Kiss Tamás mesterszakács ad néhány tippet, milyen ételeket, hogyan, milyen praktikákkal érdemes bográcsban elkészíteni. Feltétlen tartsanak velünk, finom ételek, receptek, és egy kis hideg sör kíséretében várunk mindenkit!(ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: A királyfi papagálya

19:15 – Irodalom az Éterben: Star Wars - Baljós Árnyak

20:30 – Hitvalló: Decsi-Kiss Jánosné, Csorba Máriai 1. rész

21:00 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Szándékos vakság - A szándékos vakság területei. 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Joseph Heller - A 22-es csapdája