Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 07. 12. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! -   Bödecs Pál- Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Nemzetközi Kocsitoló Fesztivál, kézműves autók, hivatalos szervizek. Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk a Nemzetközi Kocsitoló Fesztivál történetéről, amelynek a helyszíne idén is Kocs lesz, és huszadik alkalommal kerül megrendezésre. A következő évi Automobil és Tuning Show középpontjába a kézművesség kerül, és azt is megtudhatják, hogy mennyi alkatrészt gyártanak a magyarok a gépjárművekhez. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a nyári utazásaink során is a megfelelő szakszervizbe vinni ellenőrzésre a gépjárműveket.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Kötödés, ragaszkodás, elengedés. Mindannyiunk életének szerves része. Meg van az ideje a kötödésnek és az elengedésnek is. Két szorosan összefüggő dologról beszélünk, hiszen elengedni azt tudjuk, akihez kötődünk. Arról, hogy mit is takar ez, mikor alakul ki az első érzelmi kötelék, milyen a biztonságos kötődés Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó óvodapedagógus beszél. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: Kineziológiáról és alkalmazási területeiről beszél Benkőné Fehér Katalin kineziológus.

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Csiszér Lászlóval, a dicsőítő muzsikálás közismert alakjával beszélgetünk Istenbe vetett reménységről, zenélésről. Az erdélyi származású, négy gyermekes zenekarvezető Kecelen él, így jóval többször találkozhatunk vele. Hosszú évek óta tekinti missziójának, hogy énekeljen és beszéljen társaival együtt Isten kimeríthetetlen szeretetéről, elfogadásáról, jóságáról. Nemrégiben a Szilády gimnáziumban lépett fel és Bata Violával énekeltek együtt a diákok és tanáraik nagy örömére. Hogy alakul a szolgáló éneklő közösség élete, helyi és határon túli fellépései, no és hogyan neveli négy gyermekét, szerető szívvel, de határozott kereteket is felmutató módon? Megtudják, ha velünk tartanak!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Szépítők: Dr. Dutkay Lórántné Erika mesterkozmetikus számolt be arról, hogy mi mindenre kell figyelnünk a nyári arcápolásnál. Tippeket kaphatnak a bőr megfelelő kezelésére és megtudhatják, miért kell nagyon figyelni a dekoltázs védelmére. A testkezelések is népszerűek, érdemes egy-egy fárasztó nap után kellemes masszázzsal ellazítani magunkat.

19:00 – Szép Álmokat: Három malac farkast győz

19:15 – Irodalom az Éterben: Petőfi Sándor - János Vitéz

20:30 – Hitvalló: Balogh Kálmán 1. rész

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál- Református (ismétlés) és Lélekműhely: Szándékos vakság - A halál. - Richard H. Thaler 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt