Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 07. 08. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Queen. Ennek a szónak hallatán szinte mindenkinek a nagynevű rockbanda jut először az eszébe. Az együttes szinte mindent elért, amit egy hasonló felállású banda csak elérhet. Ötven éves évfordulójukat ünneplik. Négy alkalommal játszom Queen számokat az elkövetkező hónapok során a Klasszikusok órájában. Hallgassák szeretettel! (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló

16:00 – 153-Lélekmód: Sáli Levente festőművész, homokanimátor életútja 2. rész. Levente életútjának sötét szakaszáról, függőségéről közvetlen őszinteséggel és megrendítő elevenséggel mesél. Megismerhetjük a pokol bugyrait belülről, visszarettentve sokakat a szerhasználattól. Hallucinációk és halálfélelem, félelmetesen rajzolódik ki leírásából, édesanyjának legalább akkora, miatta átélt kínjai... No de, természetesen megismerjük a gyógyulás, Isten csodás megmentés útját, Eszter és a katolikus - neokatekumenális közösség kitartó és gyógyító szeretetét, mely gyógyít és új útra segítette Leventét. Megismerjük természetesen Levi hétköznapjait, amelyek sokszor nem könnyűek ma sem, de a szeretet, türelem, no és az AA közösség segítő csodáját is. Ugye kíváncsiak mi is az AA? Tartsanak velünk! (ismétlés)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: A két Lotti

19:15 – Irodalom az éterben: Ransom Riggs - Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel:- Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Szándékos vakság. Mi az, ami érvényes? A szándékos vakság jellemzői – ismétlés. 2. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó Irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt