Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 06. 10. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Howard Spring - Tövis és borostyán

5:30 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: A sokak által egyenesen a „jazzénekelés nagyasszonyának” aposztrofált Ella Fitzgerald pályáját és életét igyekszem átfogóan bemutatni mai műsoromban. A hetvenkilenc éves korában elhunyt előadóművész - Billy Holiday és Sarah Vaughan mellett - nemcsak a kora, hanem minden idők egyik legnagyobb hatású énekesnője volt. Gyönyörű, kristálytiszta hangja, három oktáv hangterjedelme, a fúvóshangszerekkel vetekedő improvizációs képessége muzsikusgenerációk sorának jelentett és jelent ma is kiindulási alapot. Többször járt Magyarországon, az 1970-es budapesti vendégszereplése később CD-n is megjelent.(ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

16:00 – 153-Lélekmód: Savanya Csenge sziládys diákkal, mint AFS cserediák résztvevővel, koordinátorral beszélgetünk. Csenge évek óta van kapcsolatban az AFS cserediák központtal. Eleinte, mint fogadó család, majd kiutazóként élvezte számtalan előnyét és fejlesztő hatását ennek a dolognak. Megtanult olaszul, spanyolul, fejlődött problémamegoldási képessége, önbizalma és még sorolhatnánk... Ma már szervezőként vesz részt a végzős sziládys diák, csoportokat vezet, komoly feladatokat lát el a szervezetben. A nyitottság mindennek a lelke és az elfogadás, vallja, no és a bátorság. S mindezért cserébe egy világot kapunk, melyben otthon érezhetjük magunkat! Tartsanak velünk a részletekért! (ismétlés)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Tündérsíp

19:15 – Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza - Egri Csillagok

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel:- Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 20. - Mit tegyek, ha itt az idő a halaszthatatlan változásra? 1. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó Irodalom: Danielle Steel - Keresztutak