Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 05. 24. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Howard Spring - Tövis és borostyán

5:30 – Serkenj fel! -   Balogh Róbert - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A Kaleidoszkóp mai adásában Knezsik István úrral, az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgetünk. Egyik fő téma a használt autó vásárlás importból. Tartsanak velünk! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Miért jó olvasni? Talán azért, mert utazásra hív? Lehet. A könyv jó barát. Élményeket, érzéseket, gondolatokat, izgalmakat, örömöt, bánatot, újdonságot ad. Az olvasás által több lesz az ember, gyarapodik, fejlődik. És miért fontos olvasni a gyermekeinknek? Tartsanak velünk és megtudhatják. A Babusgató mai vendégei Tóthné Felföldi Zsuzsanna és Pertics Orsolya a Martonosi Pál Városi Könyvtár dolgozói, akik betekintést nyújtanak a könyvtár mindennapi életébe, sokszínű és színes programjaiba.

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Sparhelt: Az eper és a rebarbara

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp

14:00 - 153-Lélekmód: Mándity Lászlóval, a Kiskun táncegyüttes vezetőjével beszélgettünk a tánc csodájáról, munkájáról, a Szélrózsa szenior csapatáról. Az idén 10. éves Kiskun táncegyüttes vezetője, Mándity László táncpedagógust faggattuk a néptánc szépségéről. Mesél versenyzőinek szép eredményeiről, fellépésikről és tánccsoportjairól, különösen is a Szélrózsa szenior csapatról. Az egyre növekvő létszámú Szélrózsa tagokat nem az eredmények, vagy a fellépések motiválják, hanem valóban a néptáncolásban rejlő öröm átélése, rejtett tanításainak megélése és persze egy jó közösségbe való tartozás lelkesít. Tartsanak velünk és jöjjenek táncba Önök is! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – S’örömkonyha:Pünkösd és gyermeknap. Műsorunkban a pünkösd hagyományos ételeiről beszélgetünk, melyeket egy kicsit más módon is elkészíthetünk. Gyermeknap közeledtével pedig a kisebbeknek is kedvezünk, ezért Illés Lajos csodás és egyszerű receptekkel érkezik hozzánk. Tartsanak velünk ma is! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat:Dörmögőék kalandjai

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza - Egri Csillagok

20:30 – Hitvalló: Kövesi Csaba 1. rész

21:00 – Serkenj fel: Balogh Róbert - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 14. - Mikor halasszuk el az érzelmi fejlesztést? 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J. R. R. Tolkien - Gyűrűk Ura - A király visszatér