Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 05. 22. Kedd

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Howard Spring - Tövis és borostyán

5:30 – Serkenj fel – Szabóné Kovács Teodóra - Református

6:00 – Halasi Kaleidoszkóp: Díjak és elismerések. Farkas Dániel alpolgármesterrel beszélgettünk a Kiskunhalas város egészségügyéért díj idei díjazottjairól, két intézmény intézményvezetői pályázatának véleményezéséről, és azt is megtudhatják, hogy miért terjesztették fel országos díjra Szakál Aurélt a Thorma János múzeum igazgatóját. (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje    

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 – Sztárportré:

12:00 – Retro magazin: Önindító: Tamási Jani vegyészmérnök, volt teológus hallgató és freestyle-os enged bepillantást életébe

13:00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: dr. Téglás Péter filmajánlója. A bukás - film Joachim Fest A bukás - Hitler és a Harmadik Birodalom utolsó napjai könyv. A bukás – Hitler utolsó napjai (németül: Der Untergang) egy 2004-es német-olasz-osztrák filmdráma, mely Adolf Hitler életének utolsó tizenkét napját mutatja be a Führerbunkerben, miközben a Harmadik Birodalom 1945-ben porrá hull. A film alapjául, egyebek mellett Joachim Fest A bukás - Hitler és a Harmadik Birodalom utolsó napjai könyv szolgált. A téma érdekes, és különleges adaléka Henrik Eberle-Matthias Uhl A Hitler dosszié című dokumentum összeállítása.

14:00 – Önindító: (ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00 - Tudomány mai állása:

19:00  - Szép Álmokat: Aluszol-e te juhász?

19:15 - Irodalom az Éterben: Honoré de Balzac - Goriot apó

20:30- Hitvalló: Bogdán József atya 2. rész

21:00 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra - Református (ismétlés), Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 13. - Az érzelmi intelligencia fejlesztése. 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - Gyűrűk Ura - A király visszatér