Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 04. 15. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel!-   Hozdik Zsolt és Csorba Dávid atya  - Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: A Dire Straits egy brit rockegyüttes volt, amelyet Mark Knopfler énekes-gitáros alapított 1977-ben. Az első formáció további tagjai voltak: David Knopfler (gitár), John Illsey (basszusgitár) és Pick Withers (dob). Bár az együttes a punk rock fénykorában alakult, mégis a klasszikus rockzene keretein belül működtek, olyan lecsupaszított hangzással, amely a modern, az arena rock túlprodukáltságába beleunt hallgatóközönségnek szólt. David és Mark a korai időszakukban a kocsmatulajdonosokat megkérték, vegyék le az együttes hangerejét, hogy a közönség tudjon egymással beszélgetni, miközben az együttes játszik – ez a fajta félrehúzódó magatartás szokatlan volt a rockzenében, ennek ellenére hamar sikeressé váltak világszerte. Több mint 120 millió lemezt adtak el. Az együttesről szóló műsor második részét hallhatják. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Galambok

19:15 – Irodalom az éterben: Alexadre Dumas - Emma Lyonna

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel: Hozdik Zsolt és Csorba Dávidatya-Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 2.- A paradigmaváltás 12 pontja 6. A teremtményi voltunk belátása. (Miért megy haza a tékozló fiú, és az atya miért fogadja vissza? A menyország kapujában – 100 pont.) 7. A kapcsolat fontossága. (John Gottman kutatásai.) 8. A kapcsolatok általi (társas) önazonosság. (Indiai mítosz az erényes királyról. Afrikai misszionárius. Jászai Mari emlékiratai.) 9. Egységben a legbelső önmagammal. 10. A saját esendőségemmel való (pozitív) kapcsolat. (Bohóc doktor.)  2.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó Irodalom: J.R.R. Tolkien -  A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége