Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 04. 12. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel! -  Balogh Róbert - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Az április 14-i Gulyásfőző fesztivál részleteiről hallhatunk Herczeg Nórától. Immár VIII. alkalommal örülhetünk a tavasznak a finom ételeknek és egymás társaságának a Sóstó csárda parkjában. A Sóstó csárda és a Fiat KB Autoteam közös szervezésének köszönhetően közel 60 közösség ragad fakanalat és baráti beszélgetések közepette igyekszik ezt a jellegzetes magyar ételt a lehető legfinomabban elkészíteni, miközben Sós Dezső mesterszakács két ezer literes edényben főzi eme finom étket a kilátogatóknak. Tavaly közel ötezer ember vett részt a programon, idén is lehet számítani ekkora érdeklődésre, hisz az időjárás kedvezőnek ígérkezik, a programok kipróbáltak és népszerűek. Idén rajzverseny is gazdagítja a színpadi programok sorát. A rajzok témája: Az ízek birodalmában! Mind a főzőversenyre, mind a rajzversenyre még lehet jelentkezni. Tartsanak velünk a részletekért! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Gyermekkori betegségekről beszélgetek dr. Petrekánits Zsuzsanna csecsemő-és gyerekgyógyász szakorvos, házi gyermekorvossal. Milyen veszélyek, betegségek leselkednek a közösségbe járó gyerekekre? Mit tegyen a szülő, ha gyermekének magas láza van, vagy csúnyán, szárazon köhög? A leggyakoribb kisgyermekkori betegségekről, himlőről, influenzáról, felső és alsó légúti betegségekről tudhatnak meg többet.(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Sparhelt: Házi tejtermékek készítése – Paor-Smolcz Ferencné Tóth Melinda

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Vasné Horváth Olga a Gólyafészek Református Óvoda vezetője mesél a Kárpát- medencei szakmai találkozóról. 27. alkalommal valósult meg a református óvoda pedagógusok szakmai találkozója a Kárpát-medencében, melynek 2018-ban a 25. szülinapját ünneplő Gólyafészek óvoda adott otthont városunkban. A két napos rendezvényen a csodás előadások mellett péntek este a közös programokon közvetlenül cserélhettek gondolatokat, és pihenhettek az óvónénik. A részletekről Vasné Horváth Olga vezetőtől hallhatunk! Tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Szépítők: Lábápolás. A Szépítők következő adásában folytatjuk a beszélgetést Tallér Tünde kéz- és lábápoló szakemberrel, akivel a lábápolást elemezzük. Kiderül, hogy miért javasolt a pedikűr, milyen speciális eszközökkel történik, valamint az is, hogy miért veszélyes az otthoni pengés lábápolás. (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Galambok

19:15 – Irodalom az Éterben: Alexadre Dumas - Emma Lyonna

20:30 – Hitvalló: Nagyné Juhász Erzsébet 1. rész

21:00 – Serkenj fel: Balogh Róbert - Református(ismétlés) és Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 1.- A paradigmaváltás 12 pontja  2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien -  A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége