Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 01. 18. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel! -  Pál Eszter - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A Kaleidoszkóp mai adásában Tóth Ferenc tanár úrral a kupa főszervezőjével beszélgetünk az elmúlt napokban megrendezett XI. Szilády Kupáról. Az iskola közösségének, tanárok-diákok remek munkájának köszönhetően, nagyszerű sportgálát sikerült lebonyolítani, melyen minden résztvevő - akár a "bőrt" rúgva, akár a lelátóról szurkolva megélhette az összetartozás csodás érzését! Gratulálunk minden szervezőnek és résztvevőnek! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: A gyermekjóga világába vezet be bennünket Farkas Nikolett. A gyermekek természetes lételeme a mozgás és a játék. A gyerekjóga erre a két elemre építve próbálja a jóga testre-lélekre gyakorolt hatásait érvényesíteni. A gyermekjóga céljairól, jótékony hatásairól beszélgetek Farkas Nikolett gyermekjóga oktatóval.

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Sparhelt: A PALEOLIT táplálkozásról beszélget Kiss Katalinnal a riporter Brinkus Helga

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: ifj. Szegedi Gábor és a pusztafogat Kínában. Szegedi Gábor a puszta tízes lovasfogata  fogalom, városunk régi büszkesége. S íme máris itt a fiatal hajtás ifj. Szegedi Gábor, aki a pusztafogatot és csikós bemutatókat külföldre vitte. Norvégiában, Európa szinte minden országában s jelenleg épp  Kínában ismerhetik meg segítségével a magyar virtust, a ló és ember kapcsolatában rejlő hatalmas energiát. Gábor életútján végigvezet bennünket, megtudjuk kik segítették még a gyermekéveiben. No és természetesen életútján végigjárjuk a sok kalandot és megérkezünk Kínába. Hogy kerül gumicsizma a lópatkóra egy kínai plázában? Megtudják, ha velünk tartanak! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 - S’ Örömkonyha: A fánk. Brinkus Helga visz el bennünket ismét a gasztronómia világába, ezúttal a Farsang hagyományos édességéről a Fánkról van szó.(ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Ludas Matyi

19:15 – Irodalom az Éterben: Szabó Magda: Abigél

20:00 – Lélekműhely: A nők eredetileg negatív anyakomplexusa: Életút - Lehetőségek a gyógyulásra. - A női önazonosság.

21:20 – Életutak:Hitvalló - Veres András 4. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Martin Andersen - Ditte, az ember lánya