Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 10. 23. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Nemes László - Szólnék a pillanathoz és Bókay János - Bohémek és pillangók

5:30 – Serkenj fel! -  Édes Árpád - Református

6:54 – A Nap igéje                             

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Önindító: Egy zenész pályaképe - Lobó-Szalóky Lázár. Az iskolákról, oktatásról, és a zenekarról beszélgettem Lobó-Szalóky Lázárral, a Dirty Slippers énekesével és frontemberével. Tartsanak velünk!

11:00 – Talpig civilben: Halasi Box Club- Szabó Lajos elnök úrral beszélgetünk. A Talpig civilben mai adásában, Csattanós sztori címmel a Halasi Box Club életébe kapunk bepillantást. Ebben Szabó Lajos elnök úr lesz segítségünkre, aki a jelen izgalmas eseményein túl, a kezdetekről is mesél. Elmondja, kiknek és mikor érdemes elkezdeni ezt a férfias sportot, és azt megtudhatjuk, hogyan állnak azok mellé, akik nehezebb háttérből érkezve ismerkednek az ökölvívással. Fogadják műsorunkat szeretettel és hallgassák figyelemmel! Beke L. (ismétlés)

12:00- Retro magazin:153-Lélekmód: Hatha Jóga - Lovászi Marcsi jógaoktatóval

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Halasi Kaleidoszkóp mai adásából: "A fák nem nőnek az égig." Nem bizony, mert Kiskunhalason folytatódik az a program, amely a veszélyesnek ítélt fák sorsát hívatott felülvizsgálni. Farkas Dániel alpolgármester úr szerint: minden kivágott fa pótolva lesz, ugyanakkor megújult arculatot is kap az érintett terület.

14:00 – A tudomány mai állása: Csak óvatosan, a mértéktelen edzés túlterheli a szívet. Milyen betegségeknél jó a dió. Meglepő okok, hogy miért felejtünk, az emlékezés titkai. Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak. Zseniális magyar találmány: egy óra, ami előre jelzi az infarktust. Megépítették a világ legpontosabb óráját.(előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: A mai Sztárportréban az elmúlt idők házassággal kapcsolatos beszélgetéseit gyűjtöttük össze. Molnár Szabolcs vendége lesz: Endrei Judit, Wolf Kati, Szűcs Gabi, Péter- Szabó Szilvia, Tabáni István, Böjte Csaba, Dancs Annamari, Oláh Gergő. Tartsanak velünk!(előző heti adás ismétlése)

19:00  - Szép Álmokat: Szabó Magda - Tündér Lala

19:15 - Irodalom az Éterben:  Dávid Antal - A szolgadiák

20:00 – Lélekműhely: Kapcsolati tényezők (párkapcsolat) 5. A családi működés, kapcsolatrendszer adottságai, készségei 1.

21:15 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Tímár Ágnessel beszélgetett, aki egy cisztercita szerzetes, 6 évet ült börtönben és megjelent erről egy könyve.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Aszlányi Károly - Sok hűhó Emmiért