Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 08. 13. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó Irodalom: Kepes András - Könyvjelző

5:30 – Serkenj fel!- Finta József - katolikus

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Nádas Gábor (Kaposvár, 1932. augusztus 9. – Budapest, 1987. február 8.) magyar zeneszerző, zongorista. Tanulmányait a budapesti Nemzeti Zenedében és a Fodor Zeneiskolában végezte; mesterei Hajdúné Reismann Anna és Ferenczy György voltak. Zongoristaként és zenekarvezetőként működött. Zenés darabjait, musicaljeit Magyarországon kívül Csehszlovákiában, Romániában és Jugoszláviában is bemutatták. Vendégszerepelt az általa vezetett együttessel Csehszlovákiában, Finnországban és Jugoszláviában. Több mint 400 táncdala jelent meg hanglemezen Magyarországon, Dániában, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Svédországban és Finnországban. Nádas szerzemények a Klasszikusok órájában. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Bartek a varázslatos

19:15 – Irodalom az éterben: Herriot James – A repülő állatorvos

20:00-Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 16. - Hogyan váljak érzelmileg éretté? Lépések a fejlődéshez II. Ismétlés – Kiegészítő igazságok, érzelmi intelligencia. 9. Biztonságot adó személy. – Szereti a kalandot, a kockázatot, és hatékonyan kezeli a stresszt. Flow vs. óceán-érzés. Családos, gyerekes történetek. 10. Együttérzők. – Príma a realitás érzékük. Borderline. „Nem értek veled egyet, de ha bajba kerülsz, számíthatsz rám.” „Miért büntet Isten a betegséggel, a fájdalommal?” 11. Spontán, tudatos, és kontrollálni tudja magát. (Construma - KAPSZLI - Akvárium) 12. Önbecsüléssel élnek. – A gyöngeségeiket beismerik. 13. Rugalmasak, és stabilak.…

21:00 – Régi tanítások: Bödecs Pál

22:00 -  Éjszakai virrasztó Irodalom:J. R. R. Tolkien: A hobbit