Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. Június 27., Kedd

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Alexandre Dumas - Emma Lyonna

5:30 – Serkenj fel – Dányi-Nagy Márió

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Sport; Kertelő:

12:00 – Retro magazin: 30perc alatt: Brazília

13: 00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:A csíki sör és ami/aki mögötte van; Beszélgetés Simonffy Árpád András sörfőzőmesterrel: Mindennapi ital, nem mindennapi hivatás. Mai riportunkból megtudhatják, hogy milyen tervekkel és célokkal indult a csíki sör gyártása, mit használnak ( vagy nem használnak) annak gyártásához, de akár arra is választ kaphatunk, hogy hogyan válhat valaki sörfőző mesterré. Feltétlenül tartsanak velünk!

14:00 – Jóllét magazin: Pánikroham, pánikbetegség – Dr. Szabó Gergely Sándor klinikai szakpszichológus: Szorongás, halálfélelem, néhányan pedig attól félnek, hogy megőrülnek, ezek leginkább a pánikroham tünetei. A szakember a pánikroham folyamatáról és kezelési lehetőségeiről beszél.  - (ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: Mikszáth Kálmán - A két koldusdiák

19:15 - Irodalom az Éterben:  Hegedűs Géza - A milétoszi hajós

20:00 – Lélekműhely: Az erkölcsi cselekvés motívumai 2.

21:15 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Cserkésztábor

 22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór: A jövő század regénye