Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. június 23., Péntek

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Alexandre Dumas - Emma Lyonna

5:30 – Serkenj fel!: Bödecs Pál

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- MongyingShow

10:00 – A tudomány mai állása: A tartalomból: Egymillió embert juttatnának el a Marsra.  Jöhet a morzsa nélküli űrkenyér. Megcsinálják a speciális műanyagot, ami forradalmasíthatja a drónokat. Pilóta nélküli utasszállító repülőgépet gyárthatnak. Zölddé változott a Boszporusz vize. Magyar kutatók segítik a legnagyobb űrtávcső munkáját.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségünkre; Vedd és Olvasd:

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Rácz Gergő

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Farkasné Wodring Zsuzsa tájékoztat a tanyagondnoki körzeti találkozóról és aktualitásokról: Farkasné Wodring Zsuzsa tájékoztat a tanyagondnoki körzeti találkozóról és aktualitásokról

14:00  –Érdekes Emberek: Beszélgetés Nyúl Zoltán, szerbiai baptista lelkipásztorral: Hogyan indult egy misszió szinte a semmiből, egy olyan helyen ahol sem a baptisták sem a magyarok nem szívesen látott emberek. Hogyan kapcsolódik össze a hit és a magyarságtudat, és hogyan lehet ezeket az értékeket bármilyen helyzetben megőrizni. Ezekről és még sok másról is hallhatnak az Érdekes Emberek műsorában.(ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: - Parti Nagy Lajos - A pecsenyehattyú és más mesék

19:15 - Irodalom az Éterben: Hegedűs Géza - A milétoszi hajós

20:00 - Lélekműhely:A vallási ítéletalkotás 6 foka 1.: 1. Isten mindenható, az ember teljesen kiszolgáltatott. 2. Isten és ember kölcsönös (üzleti) viszonyban van egymással.

21:15 – Életutak: Hitvalló - Andrusch Péter 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór: A jövő század regénye