Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. május 18., Csütörtök

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! -  Bödecsné Szalai Hajnalka

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: szerdai adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Babusgató: Szilády RFC: Működik városunkban egy népszerű, példaértékűnek mondható, a gyermekek mozgásigényét kielégítő és széles kört megmozgató sportegyesület. Ez a Kiskunhalasi Szilády Református Futball Club, vagy, ahogy városunkban ismerik a Szilády RFC. A megalakulásáról, a működéséről, az egyesület szülői közösségéről, a közeli és távolabbi célokról beszélgetek az egyesület elnökével, Horváth Anikóval.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségpercek: Megelőzhető lenne a cukorbetegség

12:00 – Retro magazin:Sparhelt: Híres magyar sütemények és történetük

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – 153-Lélekmód: - Beszélgetés dr. Varga Gyula gyermekorvossal: Mai adásunkban a Kiskunhalas szerte jól ismert gyermekorvossal, Dr. Varga Gyulával beszélgetünk. Kiderül, hogy egy nagyon színes egyéniség lakozik a fehér köpeny mögött. Olyan valaki, aki egyaránt otthonosan mozog a táncparketten és racka juhai között is. Jó rádióhallgatást kíván a műsorvezető: Beke László.(ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin

19:00 – Szép Álmokat: Pöttöm Panna

19:15 – Irodalom az Éterben: Victor Hugo - A párizsi Notre-dame

20:00 – Lélekműhely: Carl Rogers eddigi gondolatainak összefoglalása és illusztrálása. Carl Rogers gondolatai a tanításról és a tanulásról.

21. 20 – Életutak: Hitvalló -  Pázmándi Ágnes lelkész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal