Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 04. 27. Csütörtök

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jules Verne: A dunai hajós

5:30 – Serkenj fel! -  Bödecs Pál

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: szerdai adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Érdekes Emberek: Vári Szabó István Kiskunhalas város első polgármesterének életútját ismerhetik meg, Végső István történész tolmácsolásában: Vári Szabó István Kiskunhalas első polgármesterének életéről hallhatunk: Hogyan vált polgármesterré, milyen szerepe volt az 1848-as forradalom és szabadságharc idején, és, hogy milyen jelentős dolgokat tett amik hatással voltak Kiskunhalas életére.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségpercek

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Fogszabályozás felnőttkorban - Kajtor Ágnes fogorvossal beszélgettünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Ezüstérmes lett a Birthday Hoppi'n prémium halasi sör, erről mesél Kiss Tamás sörfőzőmester: A dublini sörfesztiváloon az előkelő ezüstérmet hozta el a Hopfanatic sörfőzde 3. születésnapjára készült sörkülönlegesség. Erről mesél részletesen Kiss Tamás az alkotó, illetve ügyvezető. Kissebb szünet után idén tavasszal újra beindul a minőségi és különleges sörök főzése. A hely az eredeti, ám a kapacitás megduplázódik, és teljes felújítás segíti az újult erővel beinduló vállalkozást. Hála Tamás kitartásának, szakértelmének és a szerencsésen megtalált új társaknak. Feltétlenül tartsanak velünk!

14:00 – 153-Lélekmód: - Fodor Dániel színháztudomány végzettségű fiatalember életútja: Dani halasi fiatalember 10 éves budapesti tanulás és munka után hirtelen úgy döntött, hogy hazaköltözik. Magyar szakos Bsc, színháztudományi Msc végzettséggel kevés terület van városunkban, ám nincs elkeseredve. "Igazi közösségben lenni, igazi barátokkal együtt dolgozni, erre vágytam a nagy személytelen tömeg és rohanás után." Az evangélikus gyülekezet alaptagja belenőtt a vallásba, ám egészen friss élménye a személyes Isten hit, épp a hazaköltözési döntés kapcsán született meg benne. Önindító magazinunk új riporterét is köszönthetjük benne majd. De mit is szeretne végre itthon csinálni, hol és hogyan keres munkát, milyen izgalmas tervei vannak, erről hallhatnak riportunkban, tartsanak velünk! (szerdai adás ismétlése)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin

19:00 – Szép Álmokat: A császár új ruhája

19:15 – Irodalom az Éterben: Victor Hugo - A párizsi Notre - Dame

20:00 – Lélekműhely: A szeretetéhség és a szeretetmohóság közti különbség

21. 20 – Életutak: Sinkó Veronika 1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura A király visszatér