Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kimagasló teljesítménnyel, hat ponttal vezetik a tabellát mégsem lehetnek bajnokok! - beszélgetés Kuhn Róberttel a Faddikorr-Kiskunhalasi FC elnökhelyettesével, az ifjúsági csapat trénerével

Műsorvezető: 2020. május 13. szerda, 10:30 Meghallgatva: 1598 alkalommal

1985-ben, tehát pontosan 35 évvel ezelőtt volt utoljára kiskunhalasi ifjúsági labdarúgó csapat megyei bajnok. Most ez a bravúr sikerülhetett volna, ha az MLSZ nem függeszti fel, nem zárja le eredményhirdetés nélkül az amatőr bajnokságokat. Mit lehet tenni? Van-e jogorvoslat? Lehet-e fellebbezni? A többi utánpótlás csapat is megkezdte az edzéseket kis csoportokban a Bundzsák Sportközpontban. A felnőtt gárda végül a 7. helyen zárt ebben a csonka bajnokságban. Marad-e Agócs Zoltán a vezetőedző? Mikor kezdődik a felkészülés a következő szezonra? Egyáltalán lesz-e változás a játékosállományban, a versenykiírásban, a lebonyolításban? Válaszok, tények, gondolatok, tervek Kuhn Robert megfogalmazásában a Ziccerben. Kerüljön ön is helyzetbe a Halas Rádió sportmagazinjában!

Adás hallgatása