Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

365 intelligencia fejlesztő játék gyerekeknek - öt kötetet ajánl Tóthné Felföldi Zsuzsanna a Martonosi Pál Városi Könyvtár igazgatóhelyettese

Műsorvezető: 2019. június 13. csütörtök, 13:42 Meghallgatva: 1219 alkalommal

Nyáron érdemes a szülőknek kézbe venni a 365 intelligencia fejlesztő játék gyerekeknek című kötetet, sok egyszerű, olcsó, szórakoztató játékötletet meríthetnek belőle. A környezettudatos élet kialakítása már gyermekkorban is nagyon fontos, egészen új szemszögből világít rá Mandl Péter, aki a Sári es Nemszemétke című könyvében tevékenykedtet is, nemcsak szórakoztat. Magyar találmányok egy csokorba szedve, Köteles Viktória válogatási szempontjait és a 88-as szám titkát is megismerhetik a riportból. Rick Riordan: Percy Jackson görög hőseiben közelebb hozza a mondák nagy alakjait, egészen újszerű történetekbe ágyazza be a karaktereket. Aki pedig szereti Örkény István egyperceseit, biztos hogy nem tudja majd letenni Mosonyi Aliz: Magyarmesék című könyvét sem. A Martonosi Pál Városi Könyvtár igazgatóhelyettese Tóthné Felföldi Zsuzsanna mondja el a részleteket.

Adás hallgatása