Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Pettson és Findusz, A világ legszebb mondái, Rubinvörös, Kézikönyv szülőkhöz földi használatra, Jelenlét - az öt kötetet Tóthné Felföldi Zsuzsanna a Martonosi Pál Városi Könyvtár igazgatóhelyettese ajánlja

Műsorvezető: 2019. május 16. csütörtök, 13:56 Meghallgatva: 806 alkalommal

Sven Nordqvist: Pettson és Findusz sorozata vidám, tanulságos történeteket tartalmaz egy öregúrról és a macskájáról. Katharina Neuschaefer: A világ legszebb mondái címmel kihagyhatatlan történeteket gyűjtött össze egy kötetbe, fókuszban a fiú olvasók. Egy trilógia első kötete a Rubinvörös, amelyben Kerstin Gier egy különleges világot alkot a tinédzser lányoknak, akik biztosan találnak kedvenc karaktert a regényben. Apa a Marsról, anya a Vénuszról jött: Kézikönyv szülőkhöz földi használatra, vicces helyzetek, rugalmas megoldások igyekvő és aggódó szülők számára. Alberto Pellai és Barbara Tamborini könyve igazi kikapcsolódást nyújt a szülők számára. Amy Cuddy: Jelenlét, így beszél a tested című kötetében rátalálhatunk a megoldásra, hogyan irányíthatjuk a testünket egy-egy olyan helyzetben, amikor a figyelem ránk irányul. Tóthné Felföldi Zsuzsannával a könyvtár igazgatóhelyettesével beszélgettünk.

Adás hallgatása