Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A közelgő ünnepekre, dr.Téglás Péter által ajánlott filmek

Műsorvezető: 2018. december 11. kedd, 13:00 Meghallgatva: 733 alkalommal

Egy nap (film, 2018) Szilágyi Zsófia 2018-as filmdrámája. A történet Anna, egy negyvenes, háromgyermekes nyelvtanárnő egy napját meséli el, aki állandó rohanásban van munkahelye, valamint a bölcsőde, az iskola és a különórák (balett, vívás, íjászat stb.) helyszínei között.
Mondj egy mesét! (Tell me amerikai sorozat. 2018) A spanyol formátumra épülő Tell Me a Story a világ legkedveltebb tündérmeséit gondolja újra sötét és kifacsart, modern felfogásban. A mai New York City-ben játszódó szerializált drámában A három kismalac, a Piroska és a farkas és Az égig érő paszuly sztorija kerül elő – szerelemmel, veszteséggel, kapzsisággal, bosszúval és gyilkossággal nyakon öntve.
Az Összeomlás (Falling Down) 1993-ban bemutatott színes amerikai film Joel Schumacher rendezésében, Michael Douglas és Robert Duvall szereplésével. A történet egyetlen nap alatt játszódik Los Angeles belvárosában. Főhőse William Foster (Michael Douglas), aki exfelesége, Beth (Barbara Hershey) kertvárosi házába igyekszik kislányuk születésnapjára, amikor a bedugult autósztrádán a forróságtól, a légyzümmögéstől és a kocsikban „rekedt” utasok látványától kiborul és kiszáll autójából: úgy határoz, gyalogosan teszi meg a hátralévő utat.

Adás hallgatása