Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Halasi Szüret 2016: A Natura játszóház vezetőjével Németh Tiborral, Kádár Panna –játszóház kipróbálóval, Dr. Sárvári Zitával a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület aktivistájával és Nagy-Kálozi Józseffel a Napsólyom íjász Egyesület edzőjével beszélgetünk

Műsorvezető: 2016. szeptember 16. péntek, 10:50 Meghallgatva: 795 alkalommal

A harmadik éve működő és rendkívül népszerű Natura játszóház vezetőjével Németh Tiborral beszélgetünk. Megtudjuk, hogyan szeretett bele a tanyai létformába városi gyerek lévén, és hogyan, de legfőképpen miért indította ezt a játszóházat a családok nagy örömére. Természetesen ellenőrizzük mindezt egy fiatal kipróbáló hölgy Kádár Panna segítségével. Hallhatunk a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület örömeiről és nehézségeiről Dr. Sárvári Zita aktivistától. Nagy-Kálozi Józseftől a Napsólyom íjász Egyesület edzőjétől pedig a szüreti bemutató és kipróbálási lehetőség hasznáról és az íjászat szépségeiről tudunk meg részleteket!

Adás hallgatása